Skip to main content
Työhyvinvointivalmennukset, seminaarit, luennot

JAKSA PAREMMIN

TYÖHYVINVOINTI, SEMINAARIT, LUENNOT, ELÄMYKSET

Työhyvinvointi, seminaarit, luennot, elämykset

Työhyvinvointi ja elämykset

Työhyvinvointiin panostaminen vähentää sairaspoissaoloja, auttaa jaksamaan ja viihtymään töissä. Hyvinvoiva työntekijä on tuottava ja aikaansaava ja hyvinvoiva tiimi toimii paremmin. Työhyvinvointiin ja yhteishengen rakentamiseen kannattaa satsata.

Tyhypäivän ohjelmaan voidaan sisällyttää treeniä, luentoa tai erilaisia yhteisiä elämyksiä. Joskus tekee hyvää astua pois mukavuusalueelta!

TORA johtaa teidät seikkailuun ja maistamaan ripauksen erikoisjoukkojen maailmaa – tai halutessanne voitte hypätä koko päiväksi erikoisjoukkosotilaan saappaisiin!

Ryhmässä toimimista ja sen vahvuuksien ja motivaation löytämistä voidaan harjoitella erilaisten erikoistilanteiden kautta.

TORAn koulutukset ja elämykset soveltavat erikoisjoukkojen oppeja: sisun, henkisen kantin ja resilienssin rakentamisesta yhteisölliseen toimintaan erikoistilanteissa.

Elämykset räätälöidään aina ryhmän ja sen toiveiden mukaan. Haastavuuden määritätte itse. Pystymme toteuttamaan päivän usealla eri tavalla – kevyemmästä kokemuksesta aina extreme-tasolle asti. Te päätätte!

Luennot ja seminaarit

Pidämme luentoja viranomaistyössä ja erikoisjoukoissa kohdatuista haasteista ja niistä kumpuavista opeista. Luentojen sisältöä voidaan suunnata ja rajata toiveiden mukaisesti. Alla muutama esimerkki luentojen teemoista.

Täydellinen tiimi:
Kuinka haastavissa olosuhteissa toimiminen vaikuttaa yksilöön ja yhteisöön, toimintakulttuuriin ja johtamiseen?

TORAn VP Larkkosen Täydellinen tiimi -luento pohtii, mitä kuolemanvaara opettaa hyvinvoinnista, ja millainen merkitys sillä oikeastaan on.

Miksi osa yksilöistä tai tiimeistä suoriutuu paremmin kuin toiset?

VP:n omakohtaiset kokemukset erikoisjoukoista nivoutuvat hyvinvointialan osaamiseen ja tarjoavat tuoreen näkökulman aiheeseen, joka koskettaa kaikkia.

Arvot ja ajankäytön ristiriidat:
Mitkä ovat sinulle tärkeitä arvoja?

TORAn Juuso Ahon luento arvoista ja ajankäytön ristiriidoista kysyy haastavan kysymyksen: elätkö oikeasti arvojesi mukaan?

Juuso haastaa luennolla yleisön miettimään omia arvojaan, ajankäyttöään ja elämäntapaansa.

Palaute eräältä kuuntelijalta ja esiintymisvalmentajalta:
"Olen kuullut tämän luennon useampaan kertaan ja aina tulee tippa silmään."

Päivitämme tälle sivulle myös ajankohtaiset tiedot TORAn asiantuntijoiden tulevista seminaareista.