Skip to main content
työhyvinvointi

JAKSA PAREMMIN

TYÖHYVINVOINTIVALMENNUS

Hitsataan porukka yhteen

Työhyvinvointiin panostaminen vähentää sairaspoissaoloja, auttaa jaksamaan ja viihtymään töissä. Hyvinvoiva työntekijä on tuottava ja aikaansaava ja hyvinvoiva tiimi toimii paremmin.

Tässä vain muutama syy, miksi työhyvinvointiin ja yhteishengen rakentamiseen kannattaa satsata.

Fyysinen jaksaminen

Hyvinvoiva keho jaksaa! Fyysinen valmennus voi olla jatkuvaa ja tavoitteisiin pyrkivää tai se voi olla vain kertaluontoinen harjoitus, joka antaa eväitä jatkoon.

Otamme valmennuksissa huomioon ryhmän tason ja toiveet. Pystymme valmentamaan jokaista yksilöllisesti, vaikka toimimmekin ryhmässä. 

Yhteisiä elämyksiä

Toimistofarkut vaihtuvat ulkoiluasuun, pikkuhengät maihareihin, laukku rinkkaan ja lounassalaatti trangiaan...

Kaipaatteko jotain erilaista, oletteko valmiita astumaan pois mukavuusalueelta? Haluatteko vielä vähän rankempaa ja maistaa ripauksen erikoisjoukkojen maailmaa? Tämä seikkailu antaa uudenlaiset eväät ryhmähengen kohotukseen ja jokaisen sisäisen vahvuuden löytämiseen. Elämykset räätälöidään aina ryhmän ja sen toiveiden mukaan. Haastavuuden määritätte itse. 

Pärjääminen erikoistilanteissa

Erikoistilanteet vaativat erikoiskoulutusta... Miten yksilö ja tiimi pärjäävät ennalta arvaamattomissa tilanteissa? Kuinka toimitaan ryhmässä ja löydetään sen vahvuudet? Mikä motivoi menemään eteenpäin?

TORAn koulutus soveltaa erikoisjoukkojen oppeja: sisun, henkisen kantin ja resilienssin rakentamisesta yhteisölliseen toimintaan erikoistilanteissa.